El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, i l’alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlon, van inaugurar el passat dijous la seu social de CatGas, situada a l’avinguda de la Generalitat, número 5, de Santa Coloma.

El conseller Felip Puig va agrair al gerent de la companyia, Pere Gran, la iniciativa. “Com a consumidor vull agrair-li que hagi obert la competència en un sector molt tancat. Estic segur que això contribuirà a abaixar preus i millorar el servei”, va destacar Felip Puig. El conseller va recordar els inicis de l’empresa familiar el 1979 al sector de l’energia i ha explicat una anècdota: “Al meu poble, Vallromanes, tenim gas gràcies a Pere Gran”. Puig va agregar que Catalunya va endavant gràcies a persones com l’empresari colomenc.

Abans havia intervingut, Núria Parlon, per agrair a Pere Gran que hagi localitzat la seva empresa a Santa Coloma, que compta “amb poc teixit industrial”. En el mateix to informal del conseller, l’alcaldessa ha preguntat a l’empresari on era el gas a la ciutat.

Pere Gran va explicar la història de l’empresa en el mercat del gas. “Quan va canviar la llei d’Hidrocarburs vam veure que complíem amb els requisits d’experiència, titulació i solvència, de manera que ens vam presentar i ara podem vendre gas a tot Espanya”, va explicar. No obstant això, Pere Gran va matissar que pensen competir en preu i, sobretot, en servei gràcies a la proximitat amb el client. Per tot això, va concloure, “pensem créixer a poc a poc de moment”. CatGas farà publicitat a Catalunya: TV-3, 8 TV i RAC1.