El Marfil Santa Coloma passarà a dir-se Catgas a partir del proper 30 de juny, després d’arribar a un acord de patrocini per una temporada prorrogable. El canvi de nom afectarà tots els equips de l’entitat. Aquesta tarda s’ha oficialitzat el compromís amb la signatura protocol·lària entre el president del club, Vicente García, i el màxim responsable de Catgas Energia, Pere Gran.

L’acte ha comptat amb la presència de diversos representants del primer equip i de les categories formatives. El director general Juan Carlos León, els capitans Rubén i Dani Salgado i el coordinador de la base, Óscar Redondo, no s’han volgut perdre la signatura d’aquest acord que Vicente García ha valorat positivament: “es tracta d’una empresa de la ciutat que manté el vincle amb Santa Coloma i suposa una injecció econòmica important per al club”.

Per la seva banda Pere Gran vinculat durant molts anys a l’esport colomenc com a president del CB Santa Coloma de bàsquet ha declarat “era un deute que tenia amb Vicente García des de fa molts anys i després de col·laborar amb altres equips, creia que havia d’ajudar a l’entitat i espero que la ciutat respongui”.

El club i el nou patrocinador organitzaran una presentació oficial per als mitjans de comunicació coincidint amb la posada de llarg de les noves samarretes de l’equip per a la temporada 2015-2016.

El nom original de la nostra entitat és Futbol Sala García i així resa en el primer escut que aquest any es va recuperar en les samarretes amb motiu de la celebració del 40 aniversari. Durant tot aquest temps primer es va cridar
Indústries García i després va passar a denominar-se Marfil Santa Coloma. Catgas Energia serà el seu tercer nom.